LIFESTYLE

Τέλος άλλο ένα ζευγάρι του Power Of Love- Τους «τελείωσε» ο έρωτας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τέλος άλλο ένα ζευγάρι του Power Of Love- Τους «τελείωσε» ο έρωτας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολλοί είναι οι τηλεθεατές που παρακολουθώντας το ριάλιτι…αγάπης θεωρούσαν ότι αυτοί οι δύο δεν…ταιριάζουν και φαίνεται πως δικαιώνονται, αφού ένα μήνα μετά το τέλος του παιχνιδιού ανακοίνωσαν ότι έχουν χωρίσει.

 

Ο λόγος για την Ρένια Τσακίρη και τον Παύλο Τερζόπουλο, το μοναδικό ζευγάρι του φετινού Power of Love, που έφτασε μέχρι τον τελικό χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει.

Οι δυο τους ήταν (ή τουλάχιστον έτσι εδειχναν) πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα μετά την ολοκλήρωση του reality αγάπης ταξίδεψαν μέχρι την Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, χωρίς όμως να αποκαλύψει το λόγο που αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, η Ρένια Τσακίρη δημοσίευσε ένα κείμενο, το οποίο έγραφε: «Εγώ και ο Παύλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η σχέση μας έληξε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και από τους δυο μας για όλη τη στήριξη σας τόσο καιρό!!!».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top