ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη και παραδόθηκε κατα;ζητούμενος για φόνο- Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη και παραδόθηκε κατα;ζητούμενος για φόνο- Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα

Ο Τουρκοκύπριος συμπρόεδρος της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και Εγκληματολογικά Θέματα Χακί Ονέν, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι ο Αζμάντ Αλί Βιρκ, ύποπτος για τη δολοφονία του Τουρκοκύπριου επιχειρηματία Γκιοκχάν Ναΐμ, παραδόθηκε την Παρασκευή 9/8 στις 12:30 στις «αρχές» του ψευδοκράτους μέσω της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

 
Ο Ονέν σημειώνει ότι μετά τη δολοφονία δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στην Αστυνομία και ο Βιρκ συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας όπου και προσπάθησε να ταξιδέψει εκτός Κύπρου και φυλακίστηκε για χρήση πλαστού εγγράφου.
 
Προστίθεται όπως σημειώνει η Yeni Duzen ότι Αζμάντι Αλί εξέτισε την ποινή του, παραδόθηκε στις «αρχές» στα κατεχόμενα, όπως είχε συμφωνηθεί, για να δικαστεί για το φόνο του Ναΐμ.
 
Ο Ονέν προσθέτει ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί παρακολουθούσε στενά το ζήτημα.


 
Στο μεταξύ, o Μιροσλάβ Μπαλαζόβσεκ, ύποπτος για απόπειρα φόνου στις ελεύθερες περιοχές, παραδόθηκε στην Αστυνομία στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο συνεργασίας μέσω της Τεχνικής Επιτροπής.
 
Όπως αναφέρει ο Ονέν, ο Μπαλαζόβσεκ εξέτισε την ποινή του στα κατεχόμενα για παράνομή κατοχή όπλου και εκρηκτικών, και παραδόθηκε στις ελεύθερες περιοχές μέσω των Ηνωμένων Εθνών.


 
«Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της Επιτροπής μας, ελπίζουμε ότι η έκδοση των υπόπτων στο διάστημα 12 ημερών θα συμβάλει στην διασφάλιση της δικαιοσύνης και στην ικανοποίηση του αισθήματος του κοινού και στις δύο πλευρές. Επίσης ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει ως αποτρεπτικό μέτρο για παρόμοια εγκλήματα», αναφέρει ο Ονέν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top