LIFESTYLE

Είχε εισιτήριο για την μοιραία πτήση της HELIOS ο Σάκης Μπουλας – Η αποκάλυψη του γιατρού του

Είχε εισιτήριο για την μοιραία πτήση της HELIOS ο Σάκης Μπουλας – Η αποκάλυψη του γιατρού του

Ο γιατρός και καλός φίλος του αγαπημένου καλλιτέχνη που «έφυγε» από την ζωή το 2014, είχε αποκαλύψει ότι ο Σάκης Μπουλάς θα ταξίδευε με την μοιραία πτήση της HELIOS, για Πράγα.

Με αφορμή τα 14 χρόνια που κλείνουν στις 14/8/2019, από την ημέρα της τραγωδίας που σημειώθηκε στο Γραμματικό, επανέρχεται στην επικαιρότητα η αποκάλυψη του καρδιοχειρουργού Σωτήρη Πράππα για τον Σάκη Μπουλά.

Λίγο διάστημα μετά τον θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη σε ηλικία 60 ετών, ο κ. Πράππα, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή 'Μίλα' και στην Τατιάνα Στεφανίδου όπου αποκάλυψε τις δύο φορές που ο Σάκης Μπουλάς 'ξεγέλασε' τον θάνατο, πριν νικηθεί από τον καρκίνο.

Οπως εξήγησε ο γιατρός, ο Σάκης Μπουλάς λίγο μετά το έμφραγμα που υπέστη το 2005 και το τετραπλό bypass στο οποίο υποβλήθηκε (η πρώτη φορά που κατάφερε να ξεγελάσει το θάνατο), είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Πράγα. Η πτήση με την οποία θα πήγαινε ήταν αυτή της Helios Airways που δεν έφθασε ποτέ στον προορισμό της, καθώς το αεροσκάφος συνετρίβη στο Γραμματικό Αττικής.

«Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι η μοίρα του την φύλαγε λίγους μήνες αργότερα. Θυμάμαι ήμουν σε διακοπές τον Αύγουστο του 2005 και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Σάκη» περιέγραψε ο γιατρός.

Στο τηλέφωνο ο Σάκης Μπουλάς του είπε σύμφωνα με τον ίδιο: «Σωτήρη άκου να δεις, είμαι αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο, και ήταν να πάω εκδρομή στην Τσεχία, στην Πράγα. Περιμέναμε να προσγειωθεί από την Κύπρο το 'Ήλιος' το οποίο έπεσε κάπου κοντά στην Αταλάντη».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top