ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι νέες… εξετάσεις για την Εθνική Παίδων Κύπρου κάτω των 15 ετών – Πότε προγραμματίστηκαν

Οι νέες… εξετάσεις για την Εθνική Παίδων Κύπρου κάτω των 15 ετών – Πότε προγραμματίστηκαν

Νέες φιλικές εξετάσεις περιμένουν την Εθνική μας ομάδα Παίδων U15 που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας.

Οι νεαροί διεθνείς μας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες σημαντικές εμπειρίες με το διπλό φιλικό που θα γίνει στο Βουκουρέστι στις 20 και 22 Αυγούστου.

Η Εθνική μας τον περασμένο Μάϊο είχε λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία και μέσα από τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων, δίνεται η ευκαιρία για καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που σε κατοπινό στάδιο θα προωθηθούν στην Εθνική Παίδων U17 και συμμετέχει σε διοργάνωση της UEFA.

Η προετοιμασία ενόψει Ρουμανίας ολοκληρώθηκε στις 13 Αυγούστου με τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου να δίνει ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της τακτικής.

Η αναχώρηση της αποστολής με προορισμό το Βουκουρέστι είναι προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top