ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συγκλονίζουν τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού της άτυχης Μαρούλας

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συγκλονίζουν τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού της άτυχης Μαρούλας

Σε πλήρη διατομή αυχενικού σπονδύλου, οφείλεται ο θάνατος της Μαρούλας Χριστοδούλου που απεβίωσε την Παρασκευή 16/8.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας, διενέργησε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Θυμίζουμε ότι η άτυχη 74χρονη, έχασε τη ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8) στον δρόμο Αγ. Αμβροσίου – Βουνιού.  

Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι από το τροχαίο τραυματίστηκαν άλλα τρία πρόσωπα. Δύο 27χρονες και ένας 28χρονος που επέβαιναν σε άλλο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, η κατάσταση της υγείας της 27χρονης συνεχίζει να θεωρείται κρίσιμη.Θυμίζουμε ότι η νεαρή οδηγός μετά την βίαιη σύγκρουση που είχε το όχημά της με αυτό της άτυχης Μαρούλας Χριστοδούλου που έχασε τη ζωή της συνεπεία του τροχαίου, υπέστη αιμορραγικές θλάσεις εγκεφάλου και κατάγματα στους δυο μηρούς.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, ενώ αρχικά μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, στην συνέχεια κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Γεν. Νοσοκομείο της πρωτεύουσας όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε καταστολή.

Όσον αφορά την 27χρονη κοπέλα, που επέβαινε στο όχημα της νεαρής οδηγού και κατά την ώρα της σύγκρουσης καθόταν στο πίσω κάθισμα, σύμφωνα πάντα με την ίδια αστυνομική πηγή νοσηλεύεται επίσης κρίσιμα, αλλά στην Μονάδα Εντατικής του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού. Θυμίζουμε ότι υπέστη εσωτερική αιμορραγία.

Ο 28χρονος συνοδηγός της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι υπέστη κάταγμα χεριού και κάταγμα αριστερής κερκίδας και στέρνου, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top