ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέφερε με τη μοτοσικλέτα του σχεδόν 9 κιλά 'κόκα' - Δείτε την φωτογραφία με τις ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέφερε με τη μοτοσικλέτα του σχεδόν 9 κιλά 'κόκα' - Δείτε την φωτογραφία με τις ουσίες

Διατάγματα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε την Πέμπτη 22/8 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 48, 42 και 38 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτης 21/8 από μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης η οποία είχε αποτέλεσμα τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 48χρονος. Ο 48χρονος μετέφερε με τη μοτοσικλέτα του μια πλαστική σακούλα, η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε, μέσα σε χάρτινο κιβώτιο, οκτώ συσκευασίες κοκαΐνης, βάρους 8 κιλών και 835 γραμμαρίων.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που διεξήχθη στην οικία του, βάσει Δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διεξήχθη  έρευνα και στην οικία 38χρονου, στην παρουσία 42χρονης, επίσης βάσει Δικαστικού εντάλματος. Τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στην κατοικία τρία φυτά κάνναβης, ύψους 1.30 – 1.80μ., με αποτέλεσμα η 42χρονη να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Αργότερα στα Γραφεία της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό, συνελήφθη και ο 38χρονος βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top