ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοβερό δυστύχημα με θύμα 24χρονο μοτοσικλετιστή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοβερό δυστύχημα με θύμα 24χρονο μοτοσικλετιστή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλο ένα παλληκάρι, άλλος ένας νέος άνθρωπος αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για την οικογένεια 24χρονου ο οποίος  λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 24/8 ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο, οδηγώντας τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του.

Του Στέλιου Στυλιανού

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 23:30 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη από τη Λευκωσία, στην οδό Πέτρου Ηλιάδη στα Λατσιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος. 

Συνεπεία του δυστυχήματος, ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 24χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του γύρω στις 02:50π.μ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με κομμάτια της μοτοσικλέτας να βρίσκονται ακόμα και 20 μέτρα από το σημείο, ενώ όπως πληροφορούμαστε ο άτυχος 24χρονος Μπρουκ-Μαρκ  Χριστοδούλου, δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top