ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Διαδοχική και βίαιη» η σύγκρουση των τεσσάρων οχημάτων- Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Διαδοχική και βίαιη» η σύγκρουση των τεσσάρων οχημάτων- Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24/8 στη Λεμεσό αφού μετά από θανατηφόρο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο Σάββας Χαραλάμπους.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με την Αστνυομία το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με την Αστυνομία συνέβη γύρω στις 20:45 στον κύριο δρόμο Καντού – Σουνίου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους διαδοχικά και βίαια. 

Από τη σύγκρουση, το πρώτο αυτοκίνητο περιστράφηκε και ακινητοποιήθηκε στο δρόμο, το δεύτερο ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι βάθους ενός περίπου μέτρου, αφού προηγουμένως ανατράπηκε, ενώ τα αυτοκίνητα τρία και τέσσερα ακινητοποιήθηκαν στο παγκέτο του δρόμου. Επίσης, πέμπτο διερχόμενο αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με ένα εκ των πιο πάνω οχημάτων, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί επίσης στον δρόμο.

Από τις βίαιες συγκρούσεις, ο 75χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το ΚΥΠΕ από το θανατηφόρο δυστύχημα σοκάρουν αφού φαίνονται τα οχήματα ολοσχερώς κατεστραμμένα. Σύμφωνα με τις έρευνες φαίνεται ότι οδηγός οχήματος επιχειρούσε προσπέραση με αποτέλεσμα να σημειωθεί η νέα τραγωδία.

Σε επικοινωνία μας με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά μας ανέφερε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται ενώ αναμένεται να ληφθούν αριθμός καταθέσεων από τους εμπλεκόμενους όταν αυτό καταστεί δυνατό ενώ θέλησε να προσθέσει πως: «Είναι από τα χειρότερα δυστυχήματα που έχω δει στην καριέρα μου, τέσσερα οχήματα εντελώς κατεστραμμένα»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top