ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Παπαδόπουλος: «Να βγει δημόσια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και να ζητήσει την παραίτηση της κ. Γιωρκάτζη»

Ν.Παπαδόπουλος: «Να βγει δημόσια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και να ζητήσει την παραίτηση της κ. Γιωρκάτζη»

Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα πρέπει να βγει δημόσια και να ζητήσει την παραίτηση της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤ να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του Προέδρου, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ρωτήθηκε σε σχέση με δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου Βίκτωρα Παπαδόπουλου ο οποίος τον κάλεσε να υποδείξει τον τρόπο απομάκρυνσης της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη από τη θέση της, “αντί να ασκεί μηδενική κριτική και να αφήνει υπονοούμενα”.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι “θα επαναλάβω αυτό που είπα και στην σύσκεψη των Αρχηγών των Κομμάτων ενώπιον και του Προέδρου της Δημοκρατίας γιατί φαίνεται δεν το κατάλαβε”.

“Να βγει δημόσια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και να ζητήσει την παραίτηση της κ. Γιωρκάτζη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤ να θέσει στην διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας τις παραιτήσεις του. Όλα τα μέλη του ΔΣ. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε θα εξαναγκαστεί η κ. Γιωρκάτζη σε παραίτηση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση πολύ φοβούμαστε ότι θα χάσει η Κυβέρνηση την υπόθεση στο Δικαστήριο, γιατί η κ. Γιωρκάτζη θα έχει ένα πάρα πολύ δυνατό επιχείρημα, τη συμφωνία που άλλαξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη σύγκρουση συμφερόντων σε σχέση με την κ. Γιωρκάτζη”, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top