ΕΛΛΑΔΑ

Αποστολή με Μήτρογλου

Αποστολή με Μήτρογλου

Ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, στο Καραϊσκάκη.

Με προπόνηση στου Ρέντη το πρωί του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Πειραιώς για το ματς με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη.

Δόθηκε έμφαση στην τελευταία προπόνηση, στον τομέα της τακτικής και της καλής κυκλοφορίας της μπάλας. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε ε με δίτερμα, ενώ ορισμένοι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές έμειναν στο γήπεδο και έκαναν τελειώματα φάσεων. Οι Μήτρογλου και  Ελαμπντελαουί ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και συμπεριλήφθησαν στην αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή την οποία αποτελούν οι Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μαζουακού, Αυλωνίτης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top