ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη και παραδόθηκε καταζητούμενος για φόνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη και παραδόθηκε καταζητούμενος για φόνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον γύρο των τ/κ ΜΜΕ κάνει η είδηση της σύλληψης ακόμα ενός καταζητούμενου προσώπου το οποίο είχε διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.

 

Ο Τουρκοκύπριος συμπρόεδρος της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και Εγκληματολογικά Θέματα Χακί Ονέν, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι ο Imran Arsad, ύποπτος για τη δολοφονία του Τουρκοκύπριου επιχειρηματία Γκιοκχάν Ναΐμ, παραδόθηκε την Παρασκευή 30/8.

Ο Ονέν σημειώνει ότι μετά τη δολοφονία δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στην Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας και έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί ο Πακιστανός που εμπλέκεται σύμφωνα με μαρτυρίες στο φονικό με θύμα τον 52χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ανταλλαγής συναλλάγματος που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη οδό Λήδρας στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Ο κύριος Ονέν αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στη συνεργασία των δύο επιτροπών που απέφερε αποτέλεσμα με τον καταζητούμενο για φόνο να παραδίδεται στις αρχές του ψευδοκράτους το πρωί στις 08:15.

 

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον δεύτερο καταζητούμενο που παραδίδεται για τη δολοφονία του τ/κ επιχειρηματία αφού στις 9 Αυγούστου μέσω των Ηνωμένων Εθνών παραδόθηκε και ο  Αzmad Ali αφού εξέτισε ποινή για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top