ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες, η Δόξα το γκολ!

Ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες, η Δόξα το γκολ!

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Δόξα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη σε γκολ του Ασαμόα.

Την πρώτη… υποψία ευκαιρίας είχε η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, με τον Αζουλάο να κάνει το γύρισμα στο 3′, ωστόσο η μπάλα πέρασε παράλληλα αφού δεν υπήρξε κανένας συμπαίκτης του εκεί.

Με την πρώτη της ευκαιρία, η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα βρήκε δίκτυα. Συγκεκριμένα, στο 7′ ο Ασαμόα έκανε το δυνατό δεξί σουτ στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Μπάιζα ανοίγοντας το σκορ.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μέσκα στο 19′ να κάνει το 2-0 . Ο. Πορτογάλος, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σαμπίνια στην άμυνα των γηπεδούχων, μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ σε κενή εστία με τον Μπάιζα να προλαβαίνει την υστάτη και να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Στο 23′ ήταν σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει. Ο Οικονομίδης, συνεργάστηκε με τον Ακόστα ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά έξω.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 33′ και πάλι οι μαυροπράσινοι έχασαν ευκαιρία με τον Ζαχαρίου να κάνει το σουτ από κοντά αλλά ήταν υπό πίεση και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκρεμσλ.

Η ομάδα του Τακτακαλά, συνέχιζε να πιέζει για να ισοφαρίσει και στο 35′ το σουτ του Αζουλάο βρήκε στο κάθετο δοκάρι της Δόξας, χάνοντας ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 37′ ο Σαμπίνια έκανε το σουτ από κοντά, ωστόσο έδιωξαν προ της γραμμής οι αμυντικοί της Δόξας.

Έτσι το 1-0 υπέρ της ομάδας του Λούκα Χατζηκούκα, «έκλεισε» το ημίχρονο.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Καλά να τους κάμει» - Θα τα καταφέρει ο Φειδίας στο Ευρωκοινοβούλιο; Τι απαντούν οι πολίτες - Βίντεο

«Καλά να τους κάμει» - Θα τα καταφέρει ο Φειδίας στο Ευρωκοινοβούλιο; Τι απαντούν οι πολίτες - Βίντεο

Το φαινόμενο Φειδίας Παναγιώτου, ένας ανεξάρτητος υποψήφιος ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και ψήφο 71.330 Κύπριων πολιτών και να ταρακουνήσει τα πολιτικά κόμματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top