ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός έτοιμων καφέδων Starbucks

Μεγάλος Διαγωνισμός έτοιμων καφέδων Starbucks

Frappuccino Sketch your Flavour

Η Starbucks οργανώνει για πρώτη φορά Παγκύπριο διαγωνισμό, με θέμα τα έτοιμα, παγωμένα ροφήματα Frappuccino.


Σκοπός του διαγωνισμού είναι η έμπνευση και η δημιουργικότητα που πηγάζει μέσω των τριών γεύσεων Frappuccino – Caramel, Coffee και Matcha. Το κοινό καλείται να σχεδιάσει τη δική του ιδέα για μπουκαλάκι Frappuccino και να την ανεβάσει στη πλατφόρμα του διαγωνισμού στο www.sketchfrappuccino.com.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν προαπαιτεί ειδικές καλλιτεχνικές γνώσεις και ούτε συσχετίζεται με άμεση αγορά προϊόντος. Οι 5 πρώτοι θα κριθούν μετά από δημόσια ψηφοφορία και θα διεκδικήσουν απίθανα δώρα!


Το πρώτο βραβείο, αξίας πέραν των €6,000, είναι η VIP συμμετοχή για 2 άτομα στο Envision Festival στη Κόστα Ρίκα το 2020. Το βραβείο, περιλαμβάνει επίσης πληρωμένα ταξιδιωτικά έξοδα και διαμονή στο φεστιβάλ, 4 ημερών.
Τα υπόλοιπα βραβεία, επίσης εντυπωσιακά, περιλαμβάνουν Apple iMac station, φωτογραφική Nikon, drawing pad από τη Wacom, κινητά τηλέφωνα καθώς και πολλά branded Starbucks συλλεκτικά ποτήρια κ.ά.


Το κοινό μπορεί να λάβει μέρος χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2019 και να διεκδικήσει ένα από τα πολλά δώρα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15 Νοεμβρίου 2019. Όλες οι οδηγίες και οι όροι είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα.
Η σειρά παγωμένων ροφημάτων καφέ Starbucks: Chilled Classics, Frappuccino & Doubleshot Espresso, είναι διαθέσιμη στην Κύπρο, σε καταστήματα λιανικής πώλησης από την εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers LTD.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top