ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εργασίες στους δρόμους - Ίσως προκαλέσουν κυκλοφοριακό κομφούζιο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εργασίες στους δρόμους - Ίσως προκαλέσουν κυκλοφοριακό κομφούζιο

Έναρξη της σχολικής χρονιάς την Δευτέρα (9/9) και στους δρόμους αναμένεται να επικρατήσει η συνήθης, πρωινή, αυξημένη, τροχαία κίνηση.

Στις κύριες οδικές αρτηρίες, δεν φαίνεται να υπάρχει οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Ωστόσο, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης της λεωφόρου Καλλιπόλεως, η συγκεκριμένη λεωφόρος είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη λεωφόρο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων από τη λεωφόρο Λεμεσού προς τη λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Η τροχαία κίνηση από τη λεωφόρου Καλλιπόλεως με κατεύθυνση τη λεωφόρο Λεμεσού διοχετεύεται διαμέσου της οδού Εθνικής Φρουράς και της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Η οδός Εθνικής Φρουράς είναι μονοδρομημένη από τη συμβολή της με την οδό Χαλκοκονδύλη με κατεύθυνση προς λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Σημειώνεται ότι η πρόσβαση προς το Γυμνάσιο Ακαδημίας και το Κέντρο Παραγωγικότητας θα γίνεται διαμέσου της λεωφόρου Αγλαντζιάς.

Επίσης λόγω εργασιών για επιδιόρθωση του οδοστρώματος της λεωφόρου Κυρηνείας, από τη λεωφόρο Λεμεσού, μέχρι και τη λεωφόρο Ακαδημίας, από τις 5π.μ. θα παραμείνει κλειστός για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα μέσω της λεωφόρου ΡΙΚ και Ακαδημίας ή μέσω της λεωφόρου Αγλαντζιάς και Ακαδημίας.

Επίσης, λόγω εργασιών που εκτελούνται για επιδιόρθωση του οδοστρώματος του δρόμου Ανθούπολης - Τροόδους, τμηματικά από την Κοκκινοτριμιθιά μέχρι τον Αστρομερίτη, μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ., θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο, σε τμήματα μήκους 250μ. περίπου, κάθε φόρα. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα με STOP & GO.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top