ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Ολομέλεια της Βουλής προσφωνεί ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελληνων

Την Ολομέλεια της Βουλής προσφωνεί ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελληνων

Την Ολομέλεια της Βουλής θα προσφωνήσει σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος αναχωρεί απόψε από το νησί, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο.

Το πρωί ο κ. Τασούλας θα επισκεφθεί τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και ακολούθως τα Φυλακισμένα Μνήματα. Και στους δυο χώρους θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

Στις 1050 ο κ. Τασούλας θα μεταβεί στη Βουλή όπου θα έχει σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο του σώματος, Δημήτρη Συλλούρη. Ακολούθως ο κ. Συλλούρης και ο κ. Τασούλας θα προσφωνήσουν την Ολομέλεια της Βουλής.

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα επισκεφθεί το Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο.

Στις 1330 θα παρακαθίσει σε γεύμα που παρατίθεται από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργο Λιλλήκα.

Το βράδυ θα αναχωρήσει από το νησί.

από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Παίρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top