ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές στην περιοχή του Λουτρακίου και των Κεχριών Κορινθίας

Φωτιές στην περιοχή του Λουτρακίου και των Κεχριών Κορινθίας

Πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει σε δύο μέτωπα στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λουτρακίου και των Κεχριών.

Στην περιοχή του Λουτρακίου, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατόρθωσαν να οριοθετήσουν ένα αρχικό μέτωπο που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου ανάμεσα στους οικισμούς Πίσια και Σχίνο, ωστόσο νέα εστία εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό Περαχώρα.

Ένα γηροκομείο και δύο μοναστήρια της περιοχής χρειάστηκε να εκκενωθούν, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και στο σημείο επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, υδροφόρες ΟΤΑ, τέσσερα ελικόπτερα και δυο αεροσκάφη.

Εν τω μεταξύ, νέο πύρινο μέτωπο εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική περιοχή στις Κεχριές Κορινθίας, όπου αυτή τη στιγμή επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 22 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δυνάμεις του μηχανοκίνητου τμήματος (ΜΕΤΠΕ), τέσσερα ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη Canadair και δύο αεροσκάφη PZL.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top