ΕΛΛΑΔΑ

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την Ελλάδα - «Βυθίστηκαν» αυτοκίνητα - VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την Ελλάδα - «Βυθίστηκαν» αυτοκίνητα - VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το βράδυ της Πέμπτης (19/9) κυρίως τις βορειότερες περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις στα Τρίκαλα και να πλημμυρίσουν σπίτια και δρόμοι σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Τα φαινόμενα έως και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (20/9) αναμένεται, σύμφωνα με το Protothema.gr, επηρεάσουν τις Σποράδες καθώς και περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας χώρας.

Από την καταιγίδα που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης (19/9) στην Θεσσαλονίκη τα μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Ωραιόκαστρου.

Δύο άτομα και ένας σκύλος εγκλωβίστηκαν σε μονοκατοικία στην Ευκαρπία όταν λόγω της πλημμύρας κατέρρευσε τοίχος με τους πυροσβέστες να στήνουν επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους.

Σε ένα άλλο περιστατικό σύμφωνα με το voria.gr, οδηγός ΙΧ «κόλλησε» στη μέση του δρόμου στην εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ευόσμου στο ρεύμα προς δυτικά, καθώς ο δρόμος στο σημείο είχε πλημμυρίσει λόγω της έντονης βροχής.

Δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες και οδική βοήθεια μετέβησαν στην περιοχή για να βοηθήσουν στην ανάσυρση του ΙΧ, οδηγός του οποίου ήταν γυναίκα.

Σε ποτάμι μετατράπηκε ο κεντρικός δρόμος στην περιοχή του Ωραιοκάστρου με αποτέλεσμα αυτοκίνητα να βυθίζονται μέσα στα νερά και να απαιτείται αρκετή προσοχή στη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην Περιφερειακή Οδό, όπου αρκετά σημεία του δρόμου είχαν πλημμυρίσει όσο και στον Λαγκαδά.

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (19/9) στα ανατολικά του Νομού των Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, επλήγησαν χωριά όπως η Ράξα, ενώ πολύ ισχυρή καταιγίδα έπληξε το βράδυ την περιοχή της Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με τις καταγραφές, εκδηλώθηκε σφοδρή χαλαζόπτωση στο χωριό της Φανερωμένης και στις γύρω εκτάσεις, ενώ πολύ δυνατη ήταν η ένταση της βροχής στο κέντρο της Φαρκαδόνας και στα υπόλοιπα χωριά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top