ΔΙΕΘΝΗ

Έπεσε ο Ναδάλ

Έπεσε ο Ναδάλ

Στο έδαφος βρέθηκε ο Ραφαελ Ναδαλ κάνοντας τους πάντες να ανησυχήσουν

Ο αριστερόχειρας Ισπανός βρισκόταν στο γήπεδο μαζί με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, όταν πάτησε άσχημα το αριστερό του πόδι και έπεσε κάτω. Έμεινε, μάλιστα, στο έδαφος αρκετά λεπτά και στη συνέχεια έβαλε πάγο στον αστράγαλό του. Η προπόνηση, φυσικά, διακόπηκε, όμως δεν φάνηκε το πρόβλημα να είναι πολύ σοβαρό.

Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του παίκτη. "Ο αστράγαλος φαίνεται εντάξει, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα", ήταν τα λόγια του. Ο Ράφα περνάει μπάι τον πρώτο γύρο του Miami Open, που ξεκινάει αύριο, οπότε έχει λίγες μέρες στη διάθεσή του για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του. Στον δεύτερο γύρο θα παίξει με Νικολάς Αλμάγρο ή Σέργκι Στακόφσκι.

Στο μεταξύ, ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο ανακοίνωσε ότι επιστρέφει τον Ιούνιο (15-21) στο τουρνουά του Queen's (ΑΤΡ 500 από φέτος) μετά από τέσσερα χρόνια και θα προσπαθήσει να συνηθίσει το χόρτο εν όψει Wimbledon. Εκεί θα συναντήσει μεταξύ άλλων τους Άντι Μάρεϊ, Σταν Βαβρίνκα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Λέιτον Χιούιτ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε τον διορισμό της κας Ευγενίας Χριστοδούλου και του κ. Γεώργιου Καρατζιά, αμφότεροι ορκωτοί λογιστές, με εκτενή πείρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στις θέσεις των εκτελεστικών συμβούλων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top