ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκκληση για βοήθεια από 32χρονη μητέρα- «Δεν έχω ούτε γάλα για το μωρό μου»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκκληση για βοήθεια από 32χρονη μητέρα- «Δεν έχω ούτε γάλα για το μωρό μου»

Άλλη μια οικογένεια στην Κύπρο του 2019 αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρειάζεται βοήθεια. Πρόκειται για 32χρονη μητέρα από τη Λεμεσό η οποία με δύναμη ψυχής και αξιοπρέπεια προσπαθεί να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά, κάτω όπως από αντίξοες συνθήκες.

Του Στέλιου Στυλιανου

Σύμφωνα με την 32χρονη μητέρα το πρωί της Τρίτης 24/9 «χτύπησε την πόρτα» του Γραφείου Ευημερίας στην περιοχή των Πολεμιδιών, ζητώντας βοήθεια, καθώς δεν είχε γάλα για το 5 μηνών βρέφος της.

Η απάντησε που πήρε είναι πως δεν έχουν χρήματα για να την βοηθήσουν άμεσα, ζητώντας της να περάσει κάποια άλλη μέρα. Όμως, όπως αντιλαμβάνεστε, οι ανάγκες όταν μάλιστα αναφερόμαστε σε παιδιά, δεν μπορούν να περιμένουν.

Η 32χρονη γυναίκα μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 5 ετών, 3 ετών και του βρέφους 5 μηνών προσφάτως έχει βρει δουλειά με το χαμηλό μισθό των 500 ευρώ και προσπαθεί να μην στερηθούν τα βλαστάρια της τα είδη πρώτης ανάγκης ενοικιάζοντας παράλληλα και υποστατικό προς 300 ευρώ τον μήνα.

Βρίσκεται παράλληλα στο «περίμενε» για το επίδομα μονογονιού καθώς έχει χωρίσει με τον πρώην σύντροφό της ως εκ τούτου η περίπτωση της χρίζει άμεσης προσοχής και βοήθειας από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους.

Παράλληλα το Κίνημα ΕνΕργώ με το οποίο επικοινώνησε η 32χρονη μητέρα κάνει έκκληση στους συνανθρώπους μας για βοήθεια. Σύμφωνα με τον Λευτέρη Γεωργίου εκπρόσωπο του Κινήματος υπάρχει άμεση ανάγκη για το βρεφικό γάλα Frisolac Comfort 1, καθώς και διάφορα άλλα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αγοράκι 5 ετών και κοριτσάκι 3 ετών.

'Παρακαλείται όποιος μπορεί να βοηθήσει τη μητέρα να συνεχίζει να βλέπει τα παιδάκια της να μεγαλώνουν όπως τους αξίζει να αποστείλει μήνυμα στο 99 950 485' συμπλήρωσε ο κύριος Γεωργίου, προσθέτοντας ότι πολλοί συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και οι εκκλήσεις για βοήθεια έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Η σχετική ανάρτηση: 

.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top