ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Ακυρώθηκε πλειστηριασμός κύριας κατοικίας ηλικιωμένης γυναίκας - Επενέβη ο Χρ. Επίτροπος

ΠΑΦΟΣ: Ακυρώθηκε πλειστηριασμός κύριας κατοικίας ηλικιωμένης γυναίκας - Επενέβη ο Χρ. Επίτροπος

H Τράπεζα Κύπρου μετά από παρέμβαση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, Παύλου Ιωνάννου, ακύρωσε εκποίηση κατοικίας μονήρους ηλικιωμένης γυναίκας στην Πάφο, ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος ο Επίτροπος με αφορμή δημοσιεύματα περί επικείμενης εκποίησης κατοικίας.

Σε ανακοίνωση του, ο κ. Ιωάννου, αναφέρει ότι η παρέμβασή του έγινε «καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του» κατόπιν σχετικής παράκλησης του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας Πρώτης Κατοικίας.

Στην επιστολή που απέστειλε στην τράπεζα ο κ. Ιωάννου, αντίγραφο της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα, ο κ. Ιωάννου ζητά από την τράπεζα όπως ακυρώσει τον πλειστηριασμό για «ανθρωπιστικούς λόγους» αφού πρόκειται για χήρα ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ λόγω της επιφυλασσόμενης τιμής της κατοικίας που ήταν €18.000 «δεν θα επηρεαστούν ουσιωδώς τα συμφέροντα της τράπεζας σας», όπως αναφέρει.

Τέλος, ο κ. Ιωάννου εξέφρασε τις ευχαριστίες το «για άλλη μια φορά στην Τράπεζα Κύπρου για την έγκαιρη ανταπόκρισή της σ’ ένα αίτημα ανθρωπιστικού χαρακτήρα, αλλά και γενικότερα, για την αγαστή συνεργασία της με το Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου».

«Φρονούμε ότι η εν λόγω συνεργασία αποβαίνει προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και του Δημοσίου Συμφέροντος. Ωσαύτως ευχαριστούμε, με την ευκαιρία, το Σύνδεσμο Προστασίας Πρώτης Κατοικίας για την ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία του μαζί μας, στην κοινή προσπάθεια για ορθολογική αντιμετώπιση των προβλημάτων των δανειοληπτών, στο πλαίσιο της νομιμότητας», καταλήγει ο κ. Ιωάννου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top