ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Coca-Cola και Σκλαβενίτης στο πλευρό του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Coca-Cola και Σκλαβενίτης στο πλευρό του  Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

H Coca-Cola στην Κύπρο (Coca-Cola & Α/φοί Λανίτη) ενώνει δυνάμεις με το πρόγραμμα «με απλές πράξεις, μεγάλης αξίας» των υπεραγορών Σκλαβενίτης, για να στηρίξουν το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών ‘Στέλλα Σουλιώτη’ του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2019, αγοράζοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Fuze Tea και τους χυμούς Λανίτης από όλες τις υπεραγορές Σκλαβενίτης παγκύπρια, κατά 25% φθηνότερα, συμβάλλετε στο έργο του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών ‘Στέλλα Σουλιώτη’ του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Η εταιρεία προσφέρει το 2,5% των εσόδων στην ανακαίνιση της θεραπευτικής πισίνας του Κέντρου, δίνοντας ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους.
Το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο θεραπευτικό κέντρο φιλοξενεί πάνω από 100 παιδιά με σοβαρές σωματικές και πολλαπλές αναπηρίες και άλλες παθήσεις. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρονται στο Κέντρο, δημιουργήθηκε η ανάγκη ανακαίνισης της πισίνας που προσφέρει εξειδικευμένη και θεραπευτική φροντίδα στα παιδιά.
Ως στρατηγικός σύμμαχος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού εδώ και δεκαετίες, η εταιρεία, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα αναγνωρίζοντας έτσι το σπουδαίο έργο και την προσφορά του στην κοινωνία μας.
Μέσω στοχευμένων δράσεων, η Coca-Cola στην Κύπρο στηρίζει διαχρονικά την τοπική κοινωνία, αντιλαμβανόμενη ότι η ευημερία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη της ίδιας της εταιρείας. Οι ουσιαστικές κοινωφελείς δράσεις της Coca-Cola στην Κύπρο στοχεύουν στην ενίσχυση των νέων ανθρώπων και την προστασία του περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικά προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υπηρετούν τους παραπάνω στόχους είναι το Youth Empowered, το Zero Waste Beach και το Mission Water.
Παράλληλα, η Coca-Cola στην Κύπρο ενδυναμώνει διαχρονικά τις ευπαθείς ομάδες σε συνεργασία με άλλους φορείς και οργανώσεις και υποστηρίζει το έργο και τις πρωτοβουλίες μη κυβερνητικών οργανώσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top