ΔΙΕΘΝΗ

Γλύτωσε απο την τραγωδία ποδοσφαιρική ομάδα

Γλύτωσε απο την τραγωδία ποδοσφαιρική ομάδα

Είχαν Αγιο και κατάφεραν να αλλάξουν πτήση και έτσι γλύτωσαν το μοιραίο . Ο λόγος για την ομάδα Dalkurf FF. Διαβάστε λοιπόν από την αρχή την ιστορία

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του σουηδικού συλλόγου βρίσκονταν στην Καταλονία στο πλαίσιο της προετοιμασίας και τα αρχικά πλάνα ήταν να επιβιβαστούν στη μοιραία πτήση της Germanwings. Όταν, όμως, έφτασαν στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης διαπίστωσαν θα έπρεπε να περιμένουν πολλές ώρες στο Ντίσελντορφ πριν επιβιβαστούν στο επόμενο αεροπλάνο που θα τους επέστρεφε στην Στοκχόλμη!

Έτσι αποφάσισαν να ψάξουν για άλλες πτήσεις και τελικά οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της σουηδικής ομάδας ταξίδεψαν με τρεις διαφορετικές πτήσεις που τους μετέφεραν στην Στοκχόλμη μέσω Ζυρίχης και Μονάχου!

«Σε όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μας τις τελευταίες ώρες, τους λέμε ότι είμαστε στα σπίτια μας και είμαστε καλά. Ήταν ένα άλλο αεροπλάνο. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη», έγραψε στο twitter ο τερματοφύλακας της σουηδικής ομάδας Φρανκ Πέτερσον. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, τα ιταλικά ΜΜΕ τα τηλέφωνα των παικτών της Dalkurk FF... έσπασαν από τις κλήσεις συγγενών και φίλων, που είχαν μείνει με την εντύπωση ότι οι παίκτες θα ταξίδευαν με την πτήση της Germanwings, που έμελλε να στείλει στον θάνατο 148 ανθρώπους.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top