ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΛ: Το πρώτο βήμα για τα 300.000 ευρώ

ΑΕΛ: Το πρώτο βήμα για τα 300.000 ευρώ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι στην ΑΕΛ ζουν και αναπνέουν για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Στο οικονομικό μέρος, η ομάδα χρειάζεται άμεσα 300.000 ευρώ για να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου.

Εδώ και αρκετό καιρό, η διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και πάνω σε αυτό τον άξονα, ευελπιστεί να έχει τα έσοδα που θα της επιτρέψουν να μην αντιμετωπίσει δυσκολίες σχετικά με τον φάκελο για τα κριτήρια.

Το πρώτο βήμα θα πραγματοποιηθεί απόψε, με συγκέντρωση στο Yellow Pride Café στις 18:00. Την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρχει νέα συγκέντρωση στο σύλλογο της ΠΑΕΕΚ Κολοσσίου (19:00), ενώ την Παρασκευή 3 Απριλίου (18:00) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Πολιτιστικό της Α.Ε Γερμασόγειας.

Δύσκολες οι εποχές και ο κόσμος της ΑΕΛ καλείται να αγκαλιάσει αυτή την μεγάλη προσπάθεια και να συνεισφέρει όπως μπορεί. Στις συγκεντρώσεις, πέραν από μέλη της διοίκησης, θα είναι παρών και ποδοσφαιριστές.

Στέλιος Δημοσθένους  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top