ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Υφυπουργείο Τουρισμού τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Το Υφυπουργείο Τουρισμού τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η 27η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού θυμίζοντας σε όλους το μέγεθος και τη βαρύτητα του τουριστικού τομέα όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε πολιτιστικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

Για την Κύπρο, ο τουριστικός τομέας αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της οικονομίας και όχημα ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για τον τόπο.

Θέλοντας να τιμήσει τη μέρα αυτή, το Υφυπουργείο Τουρισμού πραγματοποίησε εκπαιδευτικές εκδρομές για το προσωπικό του. Συγκεκριμένα, από 23-26 Σεπτεμβρίου έγιναν επισκέψεις στο Τρόοδος, στην Ορεινή Λάρνακα και στον Καλοπαναγιώτη για ενημέρωση σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος, πολιτιστικής κληρονομιάς κλπ. Οι εκδρομές πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Ίδρυμα Terra Cypria.

Παράλληλα με τις πιο πάνω εκδηλώσεις, την 27η Σεπτεμβρίου, λειτουργοί του Υφυπουργείου έκαναν παρουσιάσεις για τη σημασία του τουριστικού τομέα σε αριθμό δημοτικών σχολείων.

Τέλος, σημειώνεται ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει θέσει υπό την αιγίδα του το επίσημο δείπνο που διοργανώνει, στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Ενώ πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές, τα κόμματα ρίχνονται με τα μούτρα στην τελική ευθεία, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους, αλλά και τις εντυπώσεις. Γνωρίζοντας πολύ καλά μέσα από τις δημοσκοπήσεις τι θέλουν οι Κύπριοι ψηφοφόροι, θέτουν ως προτεραιότητα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top