ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Διορισμός ποινικών ανακριτών για τους πυροβολισμούς εναντίον νεαρών από Αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Διορισμός ποινικών ανακριτών για τους πυροβολισμούς εναντίον νεαρών από Αστυνομικούς

Στον διορισμό δύο ποινικών ανακριτών, για τη διεξαγωγή ποινικής/πειθαρχικής ανάκρισης σε σχέση με τον τραυματισμό δύο νεαρών στην περιοχή Αργάκας στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019, ο οποίος φέρεται να προκλήθηκε από πυρά Αστυνομικών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.


Σε ανακοίνωσή της  (ημ.27/09), η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας αναφέρει ότι η ποινική/πειθαρχική ανάκριση θα αφορά στη διαπίστωση του ενδεχομένου διάπραξης ποινικών/πειθαρχικών αδικημάτων, που πιθανό να προκύπτουν από τα εμπλεκόμενα μέλη της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα στη 01:15 τα ξημερώματα περίπολο της Αστυνομίας, έκανε σήμα σε τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 24 ετών Ε/κ, για να σταματήσουν για έλεγχο χωρίς ωστόσο να το πράξουν.

Εναντίον των δύο προσώπων που επέβαιναν της μοτοσικλέτας ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί με αποτέλεσμα η μία βολίδα να χτυπήσει τον έναν επιβαίνοντα της τετράτροχης στο πόδι,και να τραυματίσει επιφανειακά η ίδια βολίδα και τον δεύτερο, τον συνοδηγό, προκαλώντας του έγκαυμα.

Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν στο ΓΝ Πάφου όπου η κατάσταση τους είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Οι εξετάσεις αναφορικά με τις συνθήκες τραυματισμού των δύο προσώπων συνεχίζονται. Ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει και τα τροχαία αδικήματα που διέπραξαν οι νεαροί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top