ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραδέχθηκε ΑΛΛΟΙΩΣΗ αποτελεσμάτων σε αγώνες του φετινού πρωταθλήματος ο Κούμας – Τι είπε για το VAR

Παραδέχθηκε ΑΛΛΟΙΩΣΗ αποτελεσμάτων σε αγώνες του φετινού πρωταθλήματος ο Κούμας – Τι είπε για το VAR

Μιλώντας στην εκπομπή  «Αθλητική Κυριακή», ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, σχολίασε τη διαιτησία στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος και παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει λάθη τα οποία αλλοίωσαν αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είχαμε ανοδική πορεία στη διαιτησία. Στον 1,5 χρόνο που είμαι στην προεδρία, δεν είχα παράπονα. Στατιστικά, τα λάθη γίνονται Δεκέμβριο-Ιανουάριο. Τώρα όμως είναι από την αρχή και τουλάχιστον σε τρεις αγώνες, αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Πιστεύω όμως ότι η διαιτησία είναι σε ανοδική πορεία.

Είχα απευθείας συνάντηση με κάποιους διαιτητές και τον αρχιδιαιτητή. Η θέση της ΚΟΠ είναι ότι πρέπει τάχιστα να βγουν νέοι διαιτητές. Το δεύτερο, είναι το VAR, έχουμε 18 μήνες για εφαρμογή και οι οδηγίες είναι να πειθαρχήσουμε. Άρχισε η εκπαίδευση και αισιοδοξώ ότι θα έρθει νωρίτερα, αφού είναι απαραίτητο.

Συζητείται η διαιτησία και γίνεται ανάλυση. Δεν περνούν απαρατήρητα τα λάθη. Δεν θέλω να μηδενίζω. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα, αλλά η διαιτησία μας είναι σε ανοδική πορεία.

Από τους διαιτητές εξαρτάται να επαναφέρουν την τάξη. Η προσπάθεια είναι να έχουμε το VAR σε ένα χρόνο από σήμερα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top