ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία ανήλικου - 28χρονος τον ξεγέλασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ψεύτικο προφίλ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία ανήλικου - 28χρονος τον ξεγέλασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ψεύτικο προφίλ

Η Αστυνομία προχώρησε στις 2/10 βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 28χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, απόκτησης/κατοχής, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και πλαστοπροσωπίας μέσω συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Της σύλληψης του πιο πάνω προσώπου, προηγήθηκε καταγγελία από ανήλικο πρόσωπο, σύμφωνα με την οποία, ο 28χρονος με τη χρήση πλαστών λογαριασμών σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας γυναικείο όνομα, απέσπασε αριθμό φωτογραφιών και βίντεο, στα οποία ο ανήλικος απεικονιζόταν γυμνός.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 28χρονου, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα και μια κάρτα μνήμης, τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ανακρινόμενος, ο 28χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων, καθώς επίσης και ότι έλαβε με τον ίδιο τρόπο αρχεία φωτογραφίας και βίντεο από ακόμη τέσσερα ανήλικα πρόσωπα.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top