ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Δημάρχου Λάρνακας σε σχολεία της πόλης και καταγραφή προβλημάτων

Επίσκεψη Δημάρχου Λάρνακας σε σχολεία της πόλης και καταγραφή προβλημάτων

Νηπιαγωγεία και σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σε νηπιαγωγεία και σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, ο  Ανδρέας Βύρας συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορίας Λάρνακας Πέτρο Χρυσοστόμου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος του Δημάρχου και σκοπός ήταν η καταγραφή και η άμεση επίλυση των προβλημάτων, τα οποία εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου αλλά και άλλων, που ο Δήμος Λάρνακας μπορεί να μεταφέρει προς τα αρμόδια Τμήματα για επίλυση τους».
 
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λάρνακας ανέφερε ότι «η καλή κατάσταση μέσα και έξω από τους σχολικούς χώρους και οτιδήποτε άλλο συντείνει στην ασφάλεια και υγεία των μαθητών,  αποτελεί επιτακτική και βασική ανάγκη».
 
Ταυτόχρονα «διαβεβαίωσε τους ενδιαφερόμενους ότι σε συνεργασία με τη Σχολική Εφορία, θα καταβάλουν προσπάθειες για επίλυση αρκετών προβλημάτων αλλά και επίσπευση διαδικασιών που αφορούν τρίτους».  
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)  

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top