ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακές συλλήψεις δυο προσώπων -Τους έψαχνε η Αστυνομία, τον έναν από το 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακές συλλήψεις δυο προσώπων -Τους έψαχνε η Αστυνομία, τον έναν από το 2016

Επεισοδιακή σύλληψη στη Λεμεσό τα ξημερώματα της Παρασκευής, (04/09). Μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε ύποπτο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα, και αντί ο οδηγός να σταματήσει, ανέπτυξε με όπισθεν ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να χτυπήσει διαδοχικά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

 

Με από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν Ελλαδίτης, γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές. Εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ναρκωτικών, τροχαίων παραβάσεων, τροχαίου δυστυχήματος και παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μία μέρα προηγουμένως και συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες της 3ης Οκτωβρίου.

Από έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών, για την οποία παραδέχθηκε ότι την είχε στην κατοχή τους Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης διαρρηκτά εργαλεία.

Οδηγός και συνοδηγός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, Επίσης ένας εκ των συλληφθέντων επανασυνελήφθη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από οικία, με βάση δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε από τον Αύγουστο του 2016.

Η ΥΚΑΝ διερευνά τα αδικήματα σχετικά με τα ναρκωτικά και το Τμήμα Τροχαίας τις τροχαίες παραβάσεις και το τροχαίο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top