ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα σκυλιά του προέδρου

Τα σκυλιά του προέδρου

To Καραισκάκειο Ίδρυμα και το Kemal Saracoglou σας προσκαλούν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο Σπίτι της Συνεργασίας/Home for Cooperation στις 17:00. στην παρουσίαση του καινούργιου παιδικού βιβλίου της Καίτης Κληρίδη, “Τα σκυλιά του προέδρου”.


«Τα σκυλιά του προέδρου» είναι ένα πρόσφατα δημοσιευμένο βιβλίο, όπου η συγγραφέας Καίτη Κληρίδη, μας λέει την ιστορία τριών μικρών σκύλων, τα οποία ξεκίνησαν την ζωή τους σαν αδέσποτα, και τελικά κατέληξαν να γίνουν τα σκυλιά του Προέδρου.


Το βιβλίο είναι δίγλωσσο και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στα ιδρύματα Kemal Saracoglu και Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, προωθώντας δυναμικά το όραμα τους «για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα».


Η εκδήλωση περιλαμβάνει παιδικές δραστηριότητες (κλόουν, ζωγραφική προσώπου, χειροτεχνίες εμπνευσμένες από το βιβλίο) και εδέσματα.
Θα υπάρχουν διαθέσιμα βιβλία προς πώληση στην τιμή των 5 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top