ΚΥΠΡΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Φιλική ήττα από το Ισραήλ

Εθνική Ελπίδων: Φιλική ήττα από το Ισραήλ

Φιλικές εξετάσεις για την Εθνική Ελπίδων που προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 της UEFA.

Στο απογευματινό φιλικό που έγινε στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» ηττήθηκε με 4-2 από την αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. 

Το Ισραήλ άνοιξε το σκορ (1-0) στο 4' με πέναλτι του Altam.

Στο 29' η Εθνική μας κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κρίστης Ανδρέου και η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι των Ισραηλινών.

Στο 37' ο Ανδρέας Κυριάκου ισοφάρισε για την Κύπρο (1-1).

Στο 42' το Ισραήλ πήρε ξανά προβάδισμα (2-1) με τον Jabir.

Στο 55' το Ισραήλ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1) με τον Altam και στο 82' ο Reichert ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στο 86' ο Κονομής μείωσε σε 4-2 για την Κύπρο.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους  Τζιακουρή, Αρέστη, Κυριάκου, Θεοδώρου (46' Κονομής), Κρ. Ανδρέου (57' Κούσουλος), Θ. Ιωάννου (Φ. Κυριάκου), Αντωνίου (60' Μαύρου), Κοσμά (57' Α. Παναγιώτου), Χ. Κυριάκου (80' Τζιάμμας), Ν. Ιωάννου, Παχίπη (57' Αδ. Ανδρέου).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δημήτρης Μασιάς με βοηθούς τους Σωτήρη Βίκτωρος και Στέλιος Νικήτα. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Αβραάμ Τσούκκας.

Εκτός πλάνων για το απογευματινό φιλικό ήταν ο Κωνσταντίνος Παναγή, που βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στις Βρυξέλλες.

Ο Παναγή θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων μετά τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών στο Βέλγιο.

Η Εθνική Ελπίδων του Ισραήλ, προετοιμάζεται επίσης για την επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπου κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Αλβανία και το Λιχνενστάιν.

Το σημερινό φιλικό ήταν το τέταρτο για την Εθνική μας μέσα στο 2015. Προηγήθηκαν τα φιλικά με Σουηδία και Τσεχία στην Πάφο σε διεθνές τουρνουά και τον περασμένο μήνα το φιλικό με την Αγγλία C.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε η Εθνική μας την ερχόμενη Τρίτη 31 Μαρτίου θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι, εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ρουμανία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top