ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Εθνική Ιταλίας για το «αντίο» ο Μπουφόν!

Στην Εθνική Ιταλίας για το «αντίο» ο Μπουφόν!

Οπως έκανε και με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα δώσει μια αποχαιρετιστήρια συμμετοχή στη Σκουάντρα Ατζούρα και στον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Ντε Ρόσι είναι στην προεπιλογή του Μαντσίνι για το ματς με την Ελλάδα, αφού οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θεωρούν πως είναι μια καλή ευκαιρία, με τον αγώνα να διεξάγεται στη Ρώμη, για να κάνει μια τελευταία εμφάνιση με τους Ατζούρι ο 35χρονος χαφ.

Κάτι ανάλογο σκέφτεται να κάνει ο Μαντσίνι και με τον Μπουφόν, περιμένοντας πρώτα να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η πρόκριση στο Euro 2020. Τότε, σε ένα ματς των προκριματικών ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την Σκουάντρα Ατζούρα (176) θα κάνει ακόμη μία, τελευταία.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top