ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Φίλοι του 24χρονου Ντάνιελ τον αποχαιρετούν σε γραφείο κηδειών -Ψάχνουν χρήματα για μεταφορά της σορού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Φίλοι του 24χρονου Ντάνιελ τον αποχαιρετούν σε γραφείο κηδειών  -Ψάχνουν χρήματα για μεταφορά της σορού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φίλοι του 24χρονου Romeo Daniel Tanase, με καταγωγή από τη Ρουμανία, Ελληνοκύπριοι και ομοεθνείς του, προγραμμάτισαν συγκέντρωση το μεσημέρι (09/10), σε γραφείο κηδειών επί της λεωφόρου Στροβόλου για να τον αποχαιρετίσουν. Σκοπός της οικογένειας να βρεθούν τα χρήματα για να γίνει η μεταφορά και ταφή του στη πατρίδα του.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ο 24χρονος από τη Ρουμανία στις 3 Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματα του, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου κρατείτο μετά πολύ σοβαρό τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα του. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου στα Λάτσια πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου.

Όπως είχε γράψει το ThemaOnline σε προηγούμενο άρθρο ο οδηγός του οχήματος που είχε κατεύθυνση προς το Γέρι, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, φέρεται να επιχείρησε στροφή δεξιά προς πάροδο, ενώ η μοτοσικλέτα είχε πορεία από Γέρι προς Λατσιά (σ.σ. αντίθετη).

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο 24χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει υποσκληρίδιο αιμάτωμα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

 Φίλοι του εδώ στην Κύπρο στις 2 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν σε γραφείο κηδειών, στη λεωφόρο Στροβόλου 69, φορώντας άσπρες μπλούζες για να τον αποχαιρετήσουν. 

Με ανακοίνωση οι οικείοι του ζητούν βοήθεια ώστε να βρεθούν τα χρήματα για να γίνει κατορθωτό να μεταφερθεί η σορός του άτυχου νεαρού στην πατρίδα του για την ταφή. Η οικογένεια του δυσκολεύεται να επωμιστεί το κόστος. 

Εισφορές μπορούν να γίνουν στον ακόλουθο λογαριασμό:


Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού Ελληνικής Τράπεζας:CY78 0050 0151 0001 5110 A266 4801
Όνομα μητέρας:TANASE CATRINELA VASILE
Flory Kabahala

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top