ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Moebius Software διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για θέματα Ρυθμιστικής Συμμόρφωσης (Compliance)

Το Moebius Software διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για θέματα  Ρυθμιστικής Συμμόρφωσης (Compliance)

Ένα σεμινάριο για δικηγόρους, λογιστές, ελεγκτές και παρόχους διοικητικών υπηρεσιών

Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, Moebius Software διοργανώνει 15-λεπτο διαδικτυακό σεμινάριο την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, κατά το οποίο η Senior Business Consultant της εταιρείας Claire Philpott, θα μιλήσει για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη ρυθμιστική συμμόρφωσης και να παρουσιάσει τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες μπορούν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, να διαχειριστούν αποτελεσματικά τον φόρτο εργασίας και να ενισχύσουν την αποδοτικότητα τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία. Το διαδικτυακό σεμινάριο που αφορά δικηγόρους, λογιστές, ελεγκτές και παρόχους εταιρικών υπηρεσιών, φέρει τον τίτλο Compliance Hot Topics: Risk Rate Scoring and Ongoing Monitoring.


Στην παρουσίαση της στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Συμμόρφωσης που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία στις 4 Οκτωβρίου του 2019, η κα Philpott ανάφερε ότι οι επαγγελματίες σε τομείς που επηρεάζονται από θέματα ρυθμιστικής συμμόρφωσης εκτελούν διάφορες χρονοβόρες δραστηριότητες όπως για παράδειγμα τη σύνταξη εκθέσεων για τις ρυθμιστικές αρχές, την παρακολούθηση εγγράφων και συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων, καθώς και τη διατήρηση εταιρικών πληροφοριών. Ως εκ τούτου η τεχνολογία φαίνεται να είναι μονόδρομος, καθώς μπορεί να αποφέρει την αναγκαία αποτελεσματικότητα, να συμβάλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και να ελευθερώσει χρόνο για τον επαγγελματία για να μπορέσει να επικεντρωθεί σε σημαντικές δραστηριότητες όπως η έρευνα και η διαχείριση ρίσκου.
Η πρόσφατη εφαρμογή της 4ης οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (4th EU AML Directive) έχει ασκήσει πίεση στις εταιρείες να επικεντρωθούν στην υιοθέτηση μιας προσέγγισης συμμόρφωσης που να βασίζεται στη διαχείριση ρίσκου. Αυτό το σεμινάριο θα αναλύσει τα πλεονεκτήματα ενός σταθμισμένου μέσου όρου συστήματος καταγραφής κινδύνου έναντι ενός απλού συστήματος, καθώς και τον τρόπο υπολογισμού του σταθμισμένου μέσου όρου και τον τρόπο με τον οποίο η εφαρμογή του μπορεί να προσφέρει ένα προφίλ ρίσκου για την επιχείρησή σας.
Επιπλέον, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους επαγγελματίες είναι να γνωρίζουν συνεχώς τις αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν το ποσοστό ρίσκου των πελατών τους, και να διατηρούν όλα τα αρχεία είναι ενημερωμένα. Στο δεύτερο μισό του σεμιναρίου, η κα Philpott θα παρουσιάσει πως μέσω των λειτουργιών ειδοποιήσεων, το Moebius μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση των προαναφερθέντων προκλήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές σχετικά με το σεμινάριο επισκεφθείτε: https://app.livestorm.co/p/606b3cf8-f49c-456c-b870-f9968242b402

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top