ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αξέχαστη εμπειρία του εκπροσώπου του Ιωάννη Κωστή

Η αξέχαστη εμπειρία του εκπροσώπου του Ιωάννη Κωστή

Όσο ενθουσιασμένος είναι ο Ιωάννης Κωστής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, άλλο τόσο αξέχαστη έχει μείνει στον εκπρόσωπο του 19χρονου Κύπριου μέσου, Δημήτρη Μασιά η εμπειρία των συζητήσεων με τους Πειραιώτες και η επίσκεψη στα ιδιαίτερα διαμερίσματά τους.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος μέσω συνέντευξης που παραχώρησε τον περασμένο μήνα στο InBusiness.

«Πρόκληση είναι να ανακαλύπτεις ποδοσφαιρικά ταλέντα, τα οποία να έχουν έπειτα επιτυχημένη πορεία στις ομάδες που τους προτείνεις. Η μεγαλύτερη πρόκληση, που είχα μέχρι στιγμής, ήταν να πείσω τον Ολυμπιακό Πειραιώς για το ταλέντο του Ιωάννη Κωστή» τόνισε ο Κύπριος ατζέντης και πρόσθεσε:

«Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο, στη σύντομη καριέρα μου ως διαμεσολαβητή ποδοσφαίρου, είναι η παρουσία μου στα γραφεία του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα ο σύλλογος κι ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι κάτι που ένιωσα να με τιμά ιδιαίτερα και οι συζητήσεις επίσης που έγιναν για τον Ιωάννη Κωστή με τον Ολυμπιακό».

Πηγή: www.marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε συναγερμό οι Αρχές - Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά καφενείου στη Λάρνακα

Σε συναγερμό οι Αρχές - Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά καφενείου στη Λάρνακα

Ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε γύρω στις 21:20 το βράδυ της Δευτέρας (27/5) στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top