ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ξεδιάντροποι - Tσόγλανοι!» Έξω φρενών η Θεοχάρους για το ψευδοπατριώτισσα εξηγεί γιατί ταξίδεψε με Τουρκικές Αερογραμμές

«Ξεδιάντροποι - Tσόγλανοι!»  Έξω φρενών η Θεοχάρους για το  ψευδοπατριώτισσα εξηγεί γιατί ταξίδεψε με Τουρκικές Αερογραμμές

Εδώ και μερικές μέρες ο πόλεμος λάσπης προς το πρόσωπο της Ελένης Θεοχάρους, έχει κορυφωθεί, με αποτέλεσμα η Ευρωβουλευτής να έχει φτάσει στα όρια της. Θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια, παραθέτει τα γεγονότα, όπως διαδραματίστηκαν και εξηγεί πως κατέληξε να ταξιδεύει με αεροσκάφος της Turkish Airlines και εκθέτει τους τελούντες εν αγνοία.

Χαρακτηρίζοντας την άγνοια, ως την χείριστη μορφή ανελευθερίας, η Ευρωβουλευτής, Ελένη Θεοχάρους ξεσπά και απαντά στους επικριτές της, οι οποίοι παρουσίασαν ψευδή στοιχεία προκειμένου να σπιλώσουν την εικόνα της, αναρτώντας  ένα πλαστό διαβατήριο και εισιτήριο με το όνομα της, στο διαδίκτυο.

Η κυρία Θεοχάρους ξεκαθαρίζοντας τη θέση της απαντά στους πράκτορες της Τουρκίας, όπως τους χαρακτηρίζει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε τι έγραψε η Ευρωβουλευτής:

« Η άγνοια και η αγραμματοσύνη είναι και η πηγή του φανατισμού, της μισαλλοδοξίας, του φασισμού. Καμαρώστε κάτι παλικαράκια που μας κάνουν μαθήματα. Καμαρώστε τα παλικάρια μας. Καμαρώστε τους πατριώτες μας που μου επιτίθενται με την αθλιότητα των φανατικών.
Από την μάχη που έκανα μέσα στην ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ανάγκη προστασίας της Κύπρου από την μονομερή εφαρμογή της τελωνιακής ένωσης Τουρκίας - ΕΕ και την μαζική εισαγωγή τουρκικών προϊόντων που κατακλύζουν την Κύπρο, εισέπραξα τις εξής ανοησίες:

  • Ότι με την έκκληση μου για μποϋκοτάζ των τουρκικών προϊόντων «σαμποτάρω» την λύση:. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ.
  •  Ότι είμαι ψευδοπατριώτισσα διότι ενώ ταξίδεψα με τις τουρκικές αερογραμμές σας καλώ σε μποϋκοτάζ τουρκικών προϊόντων.

Για επιβεβαίωση του γεγονότος ότι ταξίδεψα με τις τουρκικές αερογραμμές, -λες και ήταν μυστικό, λες και έπρεπε να μην πάω στην Άγκυρα για να ευχαριστηθούν οι πρακτορίσκοι των Τούρκων , κάποιος αναρτά φωτογραφία του BOARDING PASS μου.

Αγαπητοί φίλοι, ταξίδεψα με τις τουρκικές αερογραμμές διότι έπρεπε να φτάσω στη Άγκυρα για την συνεδρίαση της μεικτής κοινοβουλευτικής αποστολής Τουρκίας – ΕΕ.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ. Η αρχική μου επιλογή ήταν να ταξιδέψω με την LUFTHANSA αλλά λόγω της απεργίας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο πλήρωσε και το εισιτήριο και το ξενοδοχείο, εξέδωσε εισιτήριο με τις τουρκικές αερογραμμές. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ.

Στην επιστροφή μου που είχα επιλογή, ταξίδεψα με την AEGEAN.

Το ότι το εν λόγω BOARDING PASS είναι πλαστό και αυτό αποδεικνύεται από τα εξής.

  • Η πτήση μου ήταν στις 11. 45 και όχι στις 13.30.
  • Η θέση μου ήταν διαφορετική. (2A).
  • Είχα κάνει ηλεκτρονικό CHECK IN και ποτέ δεν εκδόθηκε αυτού του τύπου απόκομμα. Έχω στον υπολογιστή μου στις Βρυξέλλες το κανονικό απόκομμα και θα αναρτηθεί αύριο.
  • Το διαβατήριο που φαίνεται τάχα μου δίπλα στο Boarding pass είναι κανονικό κυπριακό. Εγώ διαθέτω διπλωματικό χρώματος μπλε.

Το εν λόγω κατασκεύασμα είναι έργο πρακτόρων της Τουρκίας. Δεν βρίσκω άλλη ερμηνεία.

Αγαπητοί Φίλοι, σε τελική ανάλυση, το να ταξιδέψει κανείς στην Τουρκία δεν είναι έγκλημα ούτε προδοσία, ειδικά όταν ως πολιτικός κάνει το καθήκον του. Το μεμπτόν είναι να ταξιδεύεις μέσω κατεχομένων.

Ακόμη και ο πιο νηφάλιος πολίτης θα απαντούσε στην γελοιωδέστατη ανάρτηση με την πλέον αρμόζουσα τουρκική λέξη αλλά εγώ δεν θα το πράξω.

Έχει σημασία ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top