LIKE ONLINE

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: To απόλυτο τρολάρισμα για τα παγκάκια-'υπόθετα' στην πλατεία Ελευθερίας -Τι μας είπε αρμόδιο άτομο του Δήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: To απόλυτο τρολάρισμα για τα παγκάκια-'υπόθετα' στην πλατεία Ελευθερίας -Τι μας είπε αρμόδιο άτομο του Δήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα παγκάκια που έχουν τοποθετηθεί προσφάτως στην περίφημη Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Λευκωσίας, έχουν μπει αυτή την φορά στο στόχαστρο των χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά τον αλλόκοτο ποδηλατόδρομο στη Λεμεσό.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Πέρασε μία και πλέον δεκαετία από τότε που άρχισε το μεγαλεπήβολο έργο ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και επιτέλους φαίνεται να οδεύει προς την ολοκλήρωση του, δίνοντας την τελική εικόνα στους πολίτες. 

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, φαίνεται να μην συνάδει με την αισθητική των περισσότερων...

Αποκορύφωμα τα παγκάκια που τοποθετήθηκαν προσφάτως στην πλατεία.

Κάτι θυμίζει, κάτι θυμίζει σε κάποιους... και ήδη άρχισαν το τρολάρισμα στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με χιουμοριστικά σχόλια και μονταρισμένες σατυρικές φωτογραφίες. 

Πάντως, θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για μία πιο σύγχρονη οπτική για το πώς θα έπρεπε να ήταν τα παγκάκια που θα χρησιμοποιούνται από τους πολίτες που επιθυμούν να κάτσουν να ξαποστάσουν ή να χαζέψουν στην πλατεία, μετά τη βόλτα τους. 

Ζητώντας από αρμόδιο πρόσωπο του Δήμου Λευκωσίας να σχολιάσει, είπε ότι βλέπουν τα σχόλια, αλλά υπάρχουν και θετικά.

Το θέμα έχει να κάνει με τον αρχιτέκτονα του έργου. Ήταν μετά από αρχιτεκτονικό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που επιλέχθηκε, άλλωστε, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε το εν λόγω άτομο.

Δείτε πιο κάτω μερικά σχόλια: 

 

 

 

  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top