ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκ νέου στο δικαστήριο ο Λευτέρης Γεωργίου και οι άλλοι

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Εκ νέου στο δικαστήριο ο Λευτέρης Γεωργίου και οι άλλοι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους, οδηγούνται στις 18/10 οι τρεις ύποπτοι, σε σχέση με την υπόθεση χρησιμοποίησης αστέγων για εξαπάτηση του κράτους και απόσπαση χρηματικού ποσού πέραν των 35 χιλιάδων ευρώ, μεταξύ Αυγούστου 2018 και 12 Οκτωβρίου 2019.

Πρόκειται για τον 46χρονο πρόεδρο (μη εγγεγραμμένου) κινήματος για αστέγους, τον 57χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και τον 66χρονο υπάλληλο του, υπεύθυνο της υποδοχής, οι οποίοι αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στα υπό διερεύνηση αδικήματα.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, ο 46χρονος Λευτέρη Γεωργίου φέρεται να μετέφερε άστεγους στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το οποίο συνέχιζε να πληρώνεται από το κράτος για τη διαμονή και σίτιση τους, ενώ αυτοί το είχαν ήδη εγκαταλείψει.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top