ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΗΘΕΛΑΝ πολύ όμως στο τέλος το… μοίρασαν!

Το ΗΘΕΛΑΝ πολύ όμως στο τέλος το… μοίρασαν!

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι με πάθος, δύναμη και γρήγορο ρυθμό Ανόρθωση και Ομόνοια έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν ιδιαίτερα απειλητική στα στημένα με τους παίκτες της Ομόνοιας να διώχνουν δις στη γραμμή τις κεφαλιές Σίλντενφελντ και Ντούρις ενώ ο φορ της Κυρίας είχε τεράστια ευκαιρία για γκολ στο 89′!

Από την άλλη η Ομόνοια σε αρκετές περιπτώσεις δημιούργησε προβλήματα όμως υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Χαρακτηριστικό του ντέρμπι η δύναμη αλλά και ο τρελός ρυθμός για 70 περίπου λεπτά με τις δύο ομάδες στο τέλος να μένουν από δυνάμεις και να συμβιβάζονται με την λευκή ισοπαλία.

Α’ Ημίχρονο

Με σκοπό να πιέσουν και να επιτεθούν από νωρίς μπήκαν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αποτέλεσμα να πάρει έναν γρήγορο ρυθμό το παιχνίδι από νωρίς.

Πρώτα απείλησε η Ομόνοια στο 9′ με το σουτ του Εζρά όμως ο Λόρια ήταν σε ετοιμότητα ενώ στο 11ο λεπτό ο Φαμπιάνο έκανε την πρώτη του μεγάλη επέμβαση ως πορτιέρο της Ομόνοιας σε συρτό σουτ του Σαντίκ στη γωνία.

Το παιχνίδι πήρε μια άγρια μορφή από την αρχή με την Ομόνοια να δείχνει πιο απειλητική λόγω της ταχύτητας των Εζρά-Μποτεάκ-Τιάγκο όμως η Ανόρθωση απείλησε ξανά στο 26′ με τον Ράγιος μόνο από το ύψος του πέναλτι να σουτάρει και να μην βρίσκει στόχο.

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου πήραν τα ηνία του αγώνα μετά το 25ο λεπτό και απείλησαν ξανά στο ημίωρο. Πρώτα το σουτ του Καλτσά από πλεονεκτική θέση κτύπησε στον Λέζιακς και πέρασε εκτός. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Σίλντενφελντ πήρε την κεφαλιά και ο Εζρά έδιωξε πάνω στη γραμμή!

Στο 37ο λεπτό ο Γκόμεθ με έναν κεραυνό από το ύψος της περιοχής ανάγκασε τον Λόρια σε μεγάλη απόκρουση ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο γρήγορος ρυθμός στον αγώνα με την Ανόρθωση να είναι όμως πιο απειλητική στις αντεπιθέσεις. Τα σουτ των Καλτσά και Αρτυματά δεν βρήκαν στόχο ενώ στο 57′ ο Μανθάτης από κοντά έκανε την κεφαλιά όμως δεν βρήκε στόχο.

Η Ομόνοια έψαχνε τρόπους για να απειλήσει κυρίως από αριστερά με Εζρά και Λέζιακς όμως υστερούσε στην τελική πάσα ενώ η Ανόρθωση έδειχνε πιο αποφασιστική σε όλες τις γραμμές.

Μετά το 65′ η Ομόνοια ανέβασε ρυθμούς και στο 70ο λεπτό απείλησε μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τιάγκο με τον Μποτεάκ να κάνει το πλασέ από την μικρή περιοχή και υπό πίεση όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο τελευταίο τέταρτο οι δύο ομάδες έβγαλαν κούραση με την Ανόρθωση να απειλεί μετά από κόρνερ στο 80′ όμως ο Τιάγκο απέκρουσε την κεφαλιά του Ντούρις πάνω στη γραμμή.

Η Κυρία πίεσε στα τελευταία λεπτά όμως πρώτα στο 87′ ο Ντούρις έχασε μεγάλη ευκαιρία από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή με το πλασέ του να περνάει εκτός ενώ στο 90′ ο Κατσαράβα και αυτός από καλή θέση έκανε αδύναμο πλασέ στην αγκαλιά του Φαμπιάνο με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους!

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν, Αρτυματάς, Μαργκάσα, Ράγιος, Μανθάτης (87′ Κατσαράβα), Καλτσάς (73′ Κοφί), Σαντίκ (57′ Ντούρις).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Μαυρίας, Λέτσιακς, Κατελάρης, Γκόμεθ, Τιάγκο, Μποτεάκ (82′ Τζιωνής), Έζρα (82′ Χούμποτσαν), Ντάρμπισαϊρ (90+1′ Χριστοφή).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top