ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Με πάσα μυστικότητα η σύλληψη του 41χρονου αστυνομικού -Το μήνυμα που τον κάρφωσε

ΚΥΠΡΟΣ: Με πάσα μυστικότητα η σύλληψη του  41χρονου αστυνομικού -Το μήνυμα που τον κάρφωσε

Ευρεία επιχείρηση από την Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης, (23/10) στην Πόλη Χρυσοχούς, για την σύλληψη Ειδικού Αστυφύλακα. 

Ο εν λόγω αστυνομικός που υπηρετεί στον Αστυνομικό Σταθμό της Πόλης Χρυσοχούς, φέρεται να διέρρεε υπηρεσιακές πληροφορίες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και το βράδυ της Τρίτης (22/10) στήθηκε σχέδιο για την σύλληψη του. 

Η ΥΚΑΝ θα έκανε έφοδο σε οικία βάσει δικαστικού εντάλματος. Ο αστυνομικός φέρεται να έστειλε μήνυμα προειδοποιητικό "ρε θα σου την κάμει η ΥΚΑΝ". 

Μέλη της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου του Αρχηγείου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ τον συνέλαβαν βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τον μετέφεραν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. Η όλη επιχείρηση όπως είναι αυτονόητο έγινε υπό πάσα μυστικότητα. 

Σε επίσημη ανακοίνωση της η Αστυνομία επιβεβαιώνει την σύλληψη του μέλους της, προσθέτοντας ότι  "με αφορμή αυτή την υπόθεση, υπογραμμίζεται για ακόμη μια φορά, η βούληση της Ηγεσίας της Αστυνομίας, για μηδενική ανοχή, όσον αφορά θέματα διαφθοράς, με εμπλεκόμενα μέλη μας".

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top