ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσπασε κάθε ρεκόρ ο Δήμος Πάφου: Χρονιά-ρεκόρ τέλεσης πολιτικών γάμων στον Δήμο Πάφου

Εσπασε κάθε ρεκόρ ο Δήμος Πάφου:  Χρονιά-ρεκόρ τέλεσης πολιτικών γάμων στον Δήμο Πάφου

Περισσότερους από 1.200 γάμους διοργανώνει ετησίως το Γραφείο Τέλεσης Πολιτικών Γάμων του Δήμου Πάφου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος επισημαίνει πως η φετινή χρονιά αποτελεί χρονιά-ρεκόρ.

Σε χαιρετισμό του, που ανέγνωσε ο αντιδήμαρχος Χρίστος Μακαρίου, σε εκδήλωση αντιπροσώπων των ξένων διοργανωτών Γαμήλιου Τουρισμού και όλων των τοπικών εμπλεκομένων, που έγινε στο «Χάνι του Ιμπραήμ» στην Πάφο, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως η εκδήλωση διοργανώνεται με την ευκαιρία της λήξης της φετινής περιόδου.

Οπως σημείωσε, η φετινή χρονιά αποδεικνύεται η πιο πετυχημένη για τον Δήμο Πάφου, καθώς ο αριθμός των γαμήλιων τελετών έχει ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ ιδιαίτερα αναβαθμισμένο ήταν και το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών. 

Ο Δήμος, πρόσθεσε, έχει επίσης αναλάβει την πρωτοβουλία να προωθήσει την εκκίνηση περισσότερων προορισμών πτήσεων προς και από την Πάφο από γειτονικές χώρες. Αυτή η προσπάθεια, σημείωσε, έχει ήδη δώσει θετικά αποτελέσματα καθώς όλο και περισσότεροι Ισραηλινοί οργανώνουν τον γάμο τους στην Πάφο. Πρόσθεσε πως έχουν πολύ καλές ενδείξεις ότι θα υπάρχουν παρόμοια αποτελέσματα με τους Λιβανέζους.

Ο Δήμαρχος Πάφου εκτίμησε μάλιστα πως όχι μόνο οι σχετικές με το γάμο υπηρεσίες, αλλά όλη η τοπική οικονομία και η τουριστική βιομηχανία θα επωφεληθούν τεράστια από αυτή την εξέλιξη. 

Είναι γεγονός, συνέχισε, “ότι πάνω από 1200 γάμοι υψηλού επιπέδου ποιότητας και εξυπηρέτησης γίνονται στην πόλη της Πάφου κάθε χρόνο”.

Επεσήμανε πως παρά την πρόσφατη κατάρρευση του Thomas Cook, ενός από τους σημαντικότερους συνεργάτες τους, όλοι κατάφεραν να συγκρατήσουν την τάση ακύρωσης γάμου ζευγαριών από το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ο στόχος της σταθερής γαμήλιας ροής στην Πάφο σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη συνεισφορά όλων εδώ και φυσικά και των υπόλοιπων συνεργατών στην αλυσίδα (φωτογράφοι, ανθοπωλεία κλπ.), συμπλήρωσε. 

Τέλος, ανέφερε ότι τα Οθωμανικά Λουτρά θα ανακαινιστούν το 2020 και ότι η περιοχή θα φιλοξενήσει και γαμήλιες τελετές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top