ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η κληρονομιά της κομψότητας

Η κληρονομιά της κομψότητας

Tissot Heritage Visodate Quartz

Αυτό είναι το ρολόι που κάθε νέος άνδρας ονειρεύεται να φορέσει στον καρπό του: ένα μοντέλο που περνάει από γενιά σε γενιά. Εμπνευσμένο από τη συλλογή του 1950, το Tissot Heritage Visodate Quartz συμβολίζει τον κομψό συνδυασμό του κλασικού με το πάθος του καινούριου το οποίο εκφράζεται μέσα από το σχεδιασμό του: ένα νοσταλγικό καντράν σε μια μοντέρνα εκδοχή, το λογότυπο Tissot στην original εκδοχή του, τους λεπτεπίλεπτους ωροδείκτες, την ένδειξη της ημερομηνίας στις 3 η ώρα, και ένα νέο χαρακτηριστικό, τον quartz μηχανισμό.


Το Tissot Heritage Visodate κυριάρχησε τη δεκαετία του 1950 με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του: ένα δυναμικό καντράν με καθαρές γραμμές, κομψό ύφος, πρωτότυπο στυλ και τη χρήσιμη λειτουργία της ένδειξης ημερομηνίας στις 3 η ώρα. Το Tissot Heritage Visodate Quartz εμπνέεται από τον προκάτοχο του, προσθέτοντας κομψές λεπτομέρειες της δικής του εποχής, συμπεριλαμβανομένης της καμπυλωτής κάσας που συμπληρώνεται από μια σειρά από ιδιαίτερα λουράκια. Ο νεαρός άνδρας που το φοράει ενστερνίζεται τις αξίες, την αισιοδοξία και τις φιλοδοξίες του 21ου αιώνα, δείχνοντας παράλληλα την εκτίμηση του σε ένα κομμάτι που έχει ιστορικές αναφορές. Αυτό το ρολόι θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο πρόγονο του, καθώς διαθέτει ένα μοναδικό μοτίβο patina, ενώ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μέρα. Από τη ζωή στην πόλη μέχρι το γραφείο, ή από την πύλη αναχώρησης του αεροδρομίου έως τα road trips, το Tissot Heritage Visodate Quartz διαθέτει όλες εκείνες τις ιδιότητες που ασπαζόμαστε όλοι μας. Έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ένα μείγμα ρετρό και μοντέρνου, που κάνει την καθημερινή ζωή ξεχωριστή: είναι ένας τρόπος να μας θυμίζει ότι στη ζωή, ναι, υπάρχουν πάντα νέες εμπειρίες για να ζήσουμε. Και ένα νέο κεφάλαιο για να γράψουμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top