ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Επανέρχονται οι βροχές και οι καταιγίδες - Σε ποιες περιοχές

Τμ. Μετεωρολογίας: Επανέρχονται οι βροχές και οι καταιγίδες - Σε ποιες περιοχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο (26/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Νεφώσεις όµως, που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στα νότια. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ στα δυτικά θα καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια σταδιακά νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει, στα προσήνεµα, λίγο ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (27/10) ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Τη ∆ευτέρα (28/10), περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά.

Την Τρίτη (29/10), περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ το πρωί πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα παράλια, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια. Τη νύκτα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Τρίτη η θερµοκρασία θα παραµείνει στα επίπεδα της ∆ευτέρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top