ΚΥΠΡΟΣ

Ευχαριστίες από ΑΕΛ! Ενθουσιασμένος ο Λουτσέσκου

Ευχαριστίες από ΑΕΛ! Ενθουσιασμένος ο Λουτσέσκου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ σχετικά με το γεύμα που παρέθεσε στην Σαχτάρ αλλά και τις δηλώσεις του Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Η επίσημη ενημέρωση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ παρέθεσε γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου προς τιμήν της Σαχτάρ ως είθισται σε Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Το παρών τους έδωσαν από πλευράς ΑΕΛ ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Γιάπας, ο Γ. Διευθυντής Δημήτρης Δημητρίου, ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Θεόδωρος Αντωνίου και ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Δημήτρης Γιαννέλης. Την Ουκρανική ομάδα εκπροσώπησαν ο προπονητής της Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο Ζάγκο Αντόνιο Κάρλος και ο Ουγκολίνι Μάσιμο.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Γιάπας παρέδωσε δίσκο με τα εμβλήματα των ομάδων και την ημερομηνία του φιλικού αγώνα ως αναμνηστικό δώρο, ενώ από την πλευρά τους οι Ουκρανοί ευχαρίστησαν για την άψογη φιλοξενία και τόνισαν ότι πλέον στην Κύπρο έχουν πολύ καλούς φίλους.

Στο περιθώριο του γεύματος ο Θρύλος του ποδοσφαίρου Μιρτσέα Λουτσέσκου έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΛ γενικότερα ως σύλλογο, έστειλε τους χαιρετισμούς του προς τον πρόεδρο μας Ανδρέα Σοφοκλέους, ενώ οι εκπρόσωποι της πολυπρωταθλήτριας Ουκρανίας ευχήθηκαν στην ομάδα μας καλή τύχη στο κύπελλο και κατάκτησή του.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε ο “κύκλος” μιας πολύ μεγάλης Ευρωπαϊκής φιλικής αναμέτρησης.

Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους ήρθαν στο γήπεδο, έκοψαν εισιτήριο και στήριξαν την ομάδα τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας, εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο φυλάκιο «Κομμόροτσος», στην Κοκκινοτριμιθιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top