ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ακυρώνονται οι παρελάσεις σε όλες τις πόλεις - Συστάσεις από Τμ. Μετεωρολογίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ακυρώνονται οι παρελάσεις σε όλες τις πόλεις - Συστάσεις από Τμ. Μετεωρολογίας

Την ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλες τις πόλεις, για λόγους ασφαλείας, και κατόπιν συστάσεων του Τμήματος Μετεωρολογίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Όπως αναφέρεται, το Υπουργείο, "μετά από συστάσεις του Τμήματος Μετεωρολογίας και για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και των συμμετεχόντων ανακοινώνει ότι ακυρώνονται οι παρελάσεις σε όλες τις πόλεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου".

Σύμφωνα με το Τμ. Μετεωρολογίας την Δευτέρα (28/10), ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα, δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντομα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

*Το Τμ. Μετεωρολογίας εξέδωσε Κίτρινη Προειδοποίηση που αφορά ισχυρές καταιγίδες στις οποίες οι ένταση της βροχής θα είναι μεταξύ 35 με 55 χιλιοστά την ώρα και πιθανό να σημειωθεί χαλαζόπτωση. Η προειδοποίηση έχει ισχύ από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (28/10) μέχρι τις 17:00.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top