ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Πρόεδρος για Ευρω-αραβική Σύνοδο, θα έχει συναντήσεις με Μητσοτάκη, Παυλόπουλο και Τσίπρα

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Πρόεδρος για Ευρω-αραβική Σύνοδο, θα έχει συναντήσεις με Μητσοτάκη, Παυλόπουλο και Τσίπρα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναχωρεί την Τρίτη 29/10, για την Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 4ης Ευρω-αραβικής Συνόδου που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Οκτωβρίου, στην ελληνική πρωτεύουσα, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο και με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με θέμα τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, το μεσημέρι της 29ης Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό κατά τις εργασίες της Συνόδου, η οποία θα έχει ως θέμα τη «Στρατηγική Συνεργασία» και θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Το πρωί της 30ης Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, και ακολούθως θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 31 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου το βράδυ σε ειδική τελετή θα αναγορευθεί σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης.

Την επομένη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με μέλη της κυπριακής παροικίας της Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, και υπηρεσιακούς παράγοντες, θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top