ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοδο 10,5% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Σεπτέμβριο

Άνοδο 10,5% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Σεπτέμβριο

Οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2019 σημείωσαν άνοδο 10,5% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, αύξηση σημειώθηκε στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία, καθώς και στις πωλήσεις Καθαρού και Ακάθαρτου Πετρελαίου, Ασφάλτου, Βαρέος και Ελαφρού Μαζούτ, Υγραερίου και Πετρελαίου Κίνησης.

Αντίθετα, μικρή μείωση σημειώθηκε στις πωλήσεις Βενζίνης, καθώς και στις προμήθειες Πετρελαίου σε αεροπλάνα. Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν άνοδο 5,9% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν αύξηση 1,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top