ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Φονική ενέδρα σε 50χρονο επιχειρηματία - Ύποπτη μοτοσικλέτα και οι φρουροί του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Φονική ενέδρα σε 50χρονο επιχειρηματία - Ύποπτη μοτοσικλέτα και οι φρουροί του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής την επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον του 49χρονου επιχειρηματία, πατέρα τριών παιδιών, το πρωί της Τρίτης (29/10) στο Χαϊδάρι.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι δύο άνδρες με κράνη που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και με 9αρι πιστόλι κατά επιβατών αυτοκινήτου που επέβαινε ο 50χρονος Δημήτρης Μάλαμας.

Το περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών και Σατωβριάνδου.

Ο 50χρονος επιχειρηματίας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό όπου υπέκυψε στα τραύματά του το απόγευμα της Τρίτης (29/10).

Οι Αρχές έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ακόμα.

Ο 50χρονος ήταν ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας καφέ και μάλιστα στις 14 Μαίου του 2016 είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης χωρίς κανείς να τραυματιστεί και χωρίς να έχει εξιχνιαστεί ποιος κρυβόταν πίσω από αυτό το εκρηκτικό μήνυμα.

Τους τελευταίους μήνες ο Δημήτρης Μάλαμας φοβόταν πολύ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε ελλαδικά μέσα, ο 50χρονος ήξερε ότι είχε μπει στο στόχαστρο μαφιόζικης ομάδας και για αυτό έπαιρνε αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας.

Είχε περιορίσει τις μετακινήσεις του, πάντα συνοδευόταν από δύο μοτοσικλετιστές σε απόσταση αναπνοής που ήταν έτοιμοι να επέμβουν αν κάτι πήγαινε στραβά και πιθανότατα, λένε πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, για bodyguards είχε «προσλάβει» τέσσερις αστυνομικούς.

Γι' αυτό άλλωστε οι Αδιάφθοροι της Αστυνομίας ανέλαβαν να διαπιστώσουν αν οι δύο αστυνομικοί, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα σήκωσε τα εννιάρι υπηρεσιακό πιστόλι και πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον των κρανοφόρων που γάζωσαν με τα καλάζνικοφ το γκρι BMW του 50χρονου, βρέθηκαν τυχαία, όπως είπαν οι ίδιοι, στο σημείο ή είχαν κάποια σχέση με το θύμα. Οι ίδιοι βέβαια, δεν απέκρυψαν στους συναδέλφους τους ότι γνώριζαν τον Μάλαμα.

Τυχαία στο φανάρι…

Από τα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ στη λεωφόρο Κηφισίας αναμένεται να περάσουν οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούν ο ένας σε υπηρεσία της Αθήνας και ο άλλος στο Αλλοδαπών που βρέθηκαν στο φανάρι την ώρα της επίθεσης στον επιχειρηματία. Οι ίδιοι είπαν ότι ήταν τυχαία στο σημείο αλλά γνώριζαν τον 50χρονο και όταν είδαν το σκηνικό ο ένας σήκωσε το εννιάρι υπηρεσιακό όπλο και πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Αυτόπτες μάρτυρες όμως λένε ότι τους είδαν να βρίσκονται πίσω από τη ΒΜW του Μάλαμα πάνω σε δύο μηχανές και μάλιστα έπεσαν κάτω μόλις ο εκτελεστής πλησίασε, έβγαλε το καλάσνικοφ και τον γάζωσε. Αν αποδειχτεί ότι πράγματι ήταν σωματοφύλακες του 50χρονου τότε λένε οι αστυνομικοί ότι ίσως γνώριζαν από ποιον κινδύνευε και ποιος ήταν αυτός που ήθελε να τον «φάει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top