ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο έτοιμος παγωμένος καφές Zott Caffreze είναι εδώ!

Ο έτοιμος παγωμένος καφές Zott Caffreze είναι εδώ!

Μια μοναδική νέα γευστική εμπειρία ήρθε να ξυπνήσει τις αισθήσεις μας!

Απευθύνεται στους πραγματικούς λάτρεις του καφέ, που θέλουν να απολαμβάνουν τον καφέ τους στην πιο ποιοτική και απολαυστική του εκδοχή, κάθε στιγμή της μέρας, κάθε στιγμή της ζωής.

Ο έτοιμος καφές Zott Caffreze ξεχωρίζει για την υπέροχη αρμονική του γεύση και τα εξαιρετικά συστατικά υψηλής ποιότητας. Διακρίνεται από τη μοντέρνα του συσκευασία και το μοναδικό του άρωμα και γεύση. Παράγεται στη Γερμάνια σε μια από της μεγαλύτερες εταιρίες γαλακτοκομικών στη Ευρώπη.

Ο Zott Caffreze διατίθεται σε δύο υπέροχες γεύσεις, Zott Caffreze Latte Macchiato, η οποία διακρίνεται από την κρεμώδη του υφή και την υπέροχη του γεύση, και Zott Caffreze Cappuccino, η οποία διακρίνεται από την αναζωογονητική του ένταση.

Απολαύστε τον παγωμένο καφέ Zott Caffreze όπου και αν είστε, ότι και αν κάνετε και όποτε θέλετε. Στο σπίτι, στο γραφείο, στην παραλία, στον δρόμο, ταξιδεύοντας, διαβάζοντας, δουλεύονται ή απλά χαλαρώνοντας! Μόνοι ή παρέα…το Zott Caffreze είναι η τέλεια επιλογή!


Τον έτοιμο παγωμένο καφές Zott Caffreze διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top