ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ντέρμπι στον Κεραυνό!

Το ντέρμπι στον Κεραυνό!

O Κεραυνός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League όπου επικράτησε της Πετρολίνα ΑΕΚ με 77-64, και συνεχίζει αήττητος την πορεία του. Από την άλλη η ομάδα της Λάρνακας δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Ως ο ACS MVP of the Game αναδείχθηκε ο Τζόσουα Χάγκινς που σημείωσε 22 πόντους (6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3ασσίστ).

Ο Κεραυνός ξεκίνησε από την αρχή του παιχνιδιού καλά και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με εννέα πόντους διαφορά (20-11). Η ομάδα της Λάρνακας έκανε αρχή στη δεύτερη περίοδο με δύο εύστοχες βολές του Μπράουν, όμως οι Στροβολιώτες μεγάλωσαν και άλλο τις αποστάσεις στο σκορ πετυχαίνοντας άλλους 20 πόντους μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι «ερυθροκίτρινοι» έφθασαν τη διαφορά στη μέγιστη διαφορά δύο λεπτά πριν το τέλος του β’ δεκαλέπτου, όταν με τρίποντο του Γκραντ, το σκορ έγινε 38-17. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Κεραυνό να προηγείται με 16 πόντους (40-24).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Κεραυνός στο πρώτο λεπτό ανέβασε τη διαφορά στους 20 πόντους. Προτού λήξει η περίοδος όμως, οι Λαρνακείς κατάφεραν να μειώσουν σε 61-46.

Στην τέταρτη περίοδο, οι «κιτρινοπράσινοι» πλησίασαν επικίνδυνα τους γηπεδούχους, με την διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες να μειώνεται στους εφτά πόντους (68-59). Τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη όμως ο Κεραυνός έλεγξε το υπέρ του προβάδισμα και με τρίποντα από τους Ρόρι και Στυλιανού ανέβασε και πάλι τη διαφορά, που στο τέλος του παιχνιδιού έφθασε τους 13 πόντους (77-64).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-11, 40-24, 61-46, 77-64

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)

Στυλιανού 11 (1), Αμπουκάρ, Ο’Μπράιεν 9 (1), Χάγκινς 22 (6), Ρόρι 18 (2), Μιχαήλ 4, Θεοχαρίδης 6 (2), Κινγκ, Γκραντ 7 (1)

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος)

Σιζόπουλος 9 (3), Τόμας 13 (1), Χάμιλτον 7 (1), Αχμάντ 15, Ογκμπέιντε 10, , Κουμής, Μαντοβάνης 3 (1), Μπράουν 7

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top